Monday, September 19, 2011

محقق دانشگاه زوریخ سوئیس: سدها عامل اصلی خشک شدن دریاچه اورمیه هستند

تبریز سسی : آقای علی محمدی محقق دانشگاه معتبر زوریخ در سوئیس می گوید که براساس تحقیقات جامع آنها در مورد دریاچه ارومیه، خشکسالی هیچ تاثیری در خشک شدن دریاچه اورمیه ندارد

و مهمترین عامل خشک شدن دریاچه، سدهایی هستند که بر روی رودخانه های منتهی به دریاچه ساخته شده اند. براساس تحقیقات آقای علی محمدی، دریاچه ارومیه از 27000 سال پیش تاکنون هیچگاه خشک نشده و به حیات طبیعی خود ادامه داده است.



این درحالیست که اخیرا آقای احمدی نژاد مدعی شده بود که دریاچه اورمیه هر 500 سال یکبار به صورت طبیعی خشک می شود!؟ آقای علی محمدی این حرفها را در مصاحبه های جداگانه ای که با تلویزیون بی بی سی فارسی و رادیو فردا به زبان فارسی و رادیو اودلار یوردو به زبان ترکی انجام داده بیان کرده است که این مصاحبه ها را در لینکهای زیر می توانید بشنوید:



مصاحبه با بی بی سی فارسی:



http://www.youtube.com/watch?v=YjfAHFeOcxE



مصاحبه با رادیو فردا:



http://www.youtube.com/watch?v=_p4LKIfWvX8



مصاحبه با رادیو اودلار یوردو به زبان ترکی:



http://www.youtube.com/watch?v=lAlSvipR2N8



آزاد تریبون

Friday, September 16, 2011

درخواست تشکیل هیات مستقل برای حل مساله دریاچه اورمیه


تبریز سسی : ۱۱۸ تن از کارشناسان، نمایندگان مجلس، دانشگاهیان و مسئولان پیشین استان‌های آذربایجان نامه‌ای به رییس مجلس نوشته و خواستار تشکیل هیاتی مستقل برای حل مساله دریاچه اورمیه و پرهیز از امنیتی کردن طرح این موضوع شده‌اند.

گروهی از نمایندگان دوره‌های پیشین مجلس، وزرا، استانداران، فرمانداران و مدیران کل سابق استان‌های آذربایجان به همراه تنی چند از استادان دانشگاه، کارشناسان علمی و فعالان مدنی، نامه‌ای خطاب به علی لاریجانی، رییس مجلس ایران نوشته‌اند. آن‌ها با ابراز نگرانی از خشک شدن دریاچه اورمیه پیشنهاد کرده‌اند که جوانب این مشکل و راه‌کارهای حل آن با حضور کارشناسان مستقل و نمایندگان و مقامات مسئول بررسی و تحلیل شود.

در این نامه آمده که حق قانونی شهروندان، آگاهی از وضعیت زیست بوم و اظهارنظر آزادانه در حوزه مشکلات آن است و امنیتی کردن طرح مشکلات دریاچه، سرکوب فعالان زیست محیطی یا استفاده ابزاری و سیاسی از این "بلیه حادث شده"، مشکلی را حل نمی‌کند و گرهی نیز بر گره‌های موجود می‌افزاید.

امضا‌کنندگان این نوشته از رییس مجلس ایران خواسته‌اند که بر اساس دوراندیشی، از هرگونه برخورد پلیسی با مردم نگران منطقه اجتناب شود و دستگیر شدگان اعتراض‌های اخیر به فوریت آزاد شده و مورد دلجویی قرار گیرند.

کم توجهی به توسعه پایدار

در نامه تاکید شده که نگاه تک بعدی به امر توسعه و کم توجهی به توسعه پایدار، بیماری مزمنی است که دهه‌ها در نظام برنامه‌ریزی و مدیریتی و اقتصاد نفتی ایران ریشه دوانیده است. نویسندگان این متن یاد‌آوری کرده‌اند که بخش اعظم مشکلاتی چون پیشروی کویر، توفان ریزگردها و شن‌های روان، فرسایش مخرب چراگاه‌ها و جنگل‌های کشور، آلودگی هوا و خاک، مشکل دفع پسماند یا خشک شدن تالاب‌ها و دریاچه‌ها، نتیجه مستقیم غفلت از محیط زیست و توسعه پایدار است.

در ادامه این نوشته آمده که نظام‌های "دانایی محور"، این مسائل را در شمار اولویت‌های زیربنایی خود قرار می‌دهند و مشارکت همه مردم و انجمن‌ها و نهادها در این عرصه را می‌طلبند، زیرا آموخته‌اند که حفاظت محیط زیست و توسعه پایدار، بالاترین مصلحت اجتماعی است.

نویسندگان این نامه به علی لاریجانی، رییس مجلس ایران یادآوری کرده‌اند که اگر در گذشته، عامل بازدارنده سرمایه‌گذاری برای حل نیازهای زیست‌محیطی، مشکلاتی چون جنگ تحمیلی و بازسازی خرابی‌های آن یا کاهش شدید قیمت نفت عنوان می‌شد، امروزه توقع افزایش اعتبار برای تامین آب ورودی به دریاچه با درآمدهای عظیم نفتی کنونی، کاملا منطقی و به‌حق است و باید به فوریت و درایت ادا شود.

از رییس مجلس خواسته شده که سرمایه‌ لازم برای نجات دریاچه اورمیه تامین شود. تصویر: پرنده‌ای مرده در شوره‌زار اورمیه

امضا‌‌کنندگان متن مربوط به نجات دریاچه اورمیه پیشنهاد کرده‌اند که مساله این دریاچه در تلویزیون و مراکز استانی صدا و سیما با حضور کارشناسان مستقل، نمایندگان مجلس و مقامات مسئول با شفافیت مورد بررسی قرار گیرد تا اعتماد عمومی در این زمینه بازسازی گردد.

بازداشت گسترده در اردبیل

فراخوان چهره‌های سیاسی و علمی آذربایجان برای امنیتی نکردن سوژه دریاچه اورمیه در حالی داده شده که در چند روز گذشته، دست‌کم ۱۳ فعال مدنی اردبیلی در ارتباط با ادامه اعتراض به شرایط این دریاچه دستگیر شده‌اند.

بازداشت این افراد پس از آن صورت گرفته که فعالان آذربایجانی با پخش اعلامیه‌، مردم را دعوت به برگزاری تجمعی در اردبیل در روز دوشنبه ۲۱ شهریور کرده بودند. به گزارش "آداپ"، انجمن دفاع از زندانیان سیاسی آذربایجان، پس از این فراخوان، شهر اردبیل فضایی امنیتی به خود گرفت و ماموران ضد شورش در نقاط مختلف شهر مستقر شدند.

انجمن یاد شده نام افراد دستگیر شده را به این شرح اعلام کرده است: عباس لسانی، عسگر اکبرزاده، مسلم اکبرزاده، ابراهیم رشیدی، حسن کریم‌زاده، عیسی عزیزی، نصرت‌الله ولی‌زاده، رحیم غلامی، حمید قوتی، علی خیرجو، مهدی اصولی، علی بابایی و بابک جوانشیر. در گزارش "آداپ" آمده که منزل و محل کار برخی از این افراد نیز توسط نیروهای امنیتی تجسس شده است.

دویچه وله

Tuesday, September 13, 2011

يكي از طرفداران تيم تراختور در كما به سر مي برد





تبریز سسی : يكي از طرفداران تيم تراختور كه در طبقه بالا استاديوم آزادي ايستاده بود, مورد اصابت ضربه باتوم به سرش قرار مي گيرد. وي در راه برگشت به تبريز در داخل اتوبوس از حال مي رود و راننده مجبور مي شود وي را در شهرستان ابهر يعني نرسيده به زنجان پياده كند.

دوستانش , او را به بيمارستان ابهر ميرسانند . تشخيص دكتر خونريزي داخلي اين فرد بوده و در حال حاضر در اي سي يو بستري شده و به كما رفته است. تاسف آور اينكه خانواده اين مجروح, هزينه پرداخت آمبولانس به تهران را براي انتقال او ندارند تا بتوانند مداواي بهتر و دقيق تري روي او انجام دهند.

آژانس ايران خبر

Monday, September 12, 2011

قلدری نیروهای سرکوبگر در عصر و شب گذشته در خیابانهای مرکزی اردبیل



تبریز سسی : براساس گزارش شاهدان عینی عصر و شب گذشته گروهها بزرگی از نیروهای نقابدار موتورسوار، در حالیکه سرتاپا مسلح بودند در خیابانهای مرکزی شهر اردبیل تردد کرده اند و در برخی از محلات جهت ایجاد رعب و وحشت بیشتر میان مردم، اقدام به نعره زدن و یا چرخاندن باتوم و چماق در دستان خود کرده اند.


این نمایش وحشیانه در طول خیابانهای مرکزی شهر اردبیل به مدت چندین ساعت به طول انجامیده است.

خبر می رسد که طی هفته اخیر چندین تن از فعالین حرکت ملی از جمله عباس لسانی در اردبیل بازداشت شده اند.

این در حالی است که براساس بیانیه های منتشر شده از سوی گروههای مردمی، قرار است عصر امروز در شهر اردبیل، تظاهرات کاملا مسالمت آمیزی در حمایت از حیات دریاچه اورمیه برگزار شود.

دقت دقت : تلاش مشترک اطلاعات و آموزش و پرورش برای تفتیش عقاید خانواده های آذربایجانی از طریق بازجویی از دانش اموزان مدارس آذربایجان





تبریز سسی : براساس اخباری که از تبریز به دستمان رسیده مدتی است که یک نهاد موهوم دولتی بنام "سازمان گسترش و پژوهش حجاب" که گویا وجود خارجی هم ندارد، اقدام به تفتیش عقاید خانواده های دانش آموزان چندین مدرسه در خصوص نگرشهای نژادی و قومی آنان حد اقل در شهر تبریز نموده است.

مطابق این خبر، از اواخر سال تحصیلی گذشته و نیز در حین دروس فوق برنامه مدارس در تابستان امسال، افرادی که خود را پژوهشگر سازمان کذائی فوق معرفی نموده اند با حضور در برخی از مدارس دخترانه و پسرانه، مدعی انجام کارهای پژوهشی در زمینه های فرهنگی و اجتماعی شده و سپس از هر کلاس دست کم 2 دانش آموز را به یک ساختمان دولتی برده و در یک سالن بزرگ اقدام به پرسیدن سوالات ذیل از آنان کرده اند:

1- پان تورکیسم چیست؟

2- پان تورکیست کیست؟

3- آذربایجان جنوبی کجاست؟

4- شما ترک هستید یا آذری؟

5- بابک کیست؟

6- پیشه وری کیست؟

7- چرا دریاچه اورمیه خشک میشود؟

8- روابط شما با فارس زبانها به چه صورتی هست؟

9- علامت گرگ خاکستری یعنی چه؟

10- آیا دوست دارید به آذربایجان و ترکیه سفر کنید؟

11- تیم تراکتور را دوست دارید و اگر دارید تا چه حد؟

12- چه کسانی اقدام به طرح و بیان شعارها در مسابقات تیم تراکتور می کنند؟

13- گروههایی که مدعی دفاع از آذربایجان هستند چه کسانی هستند و در کجا جمع می شوند؟

14- آیا در بین دوستان و افراد خانواده شما کسی هست که موارد بالا را به نوعی شامل شود؟

15- شما شخصا در قبال این موضوعات چه می اندیشید؟

16- ...

از دانش آموزان خواسته شده که در قبال این سئوالات با صداقت و حساسیت پاسخ دهند و مطمئن باشند که در صورت بیان خلاف واقع، دروغ گویی آنان اثبات خواهد شد.

ماموران وزارت اطلاعات به دنبال مواجه شدن با مقاومت و انتقادات شدید دانش آموزاندر حین گفتگو و در واقع بازجوئی، گفته اند که مطمئن باشید ما فقط دشمن پان تورکیستها هستیم و هیچ کاری با کسانی که خود را ترک می دانند نداریم!

از کودکان خواسته شده تا در صورت مشاهده هر گونه مورد مشکوکی در بین دوستان، خانواده و فامیل به معلم پژوهشی مدرسه اطلاع دهند.

گفته می شود که این قبیل سئوالات و در واقع بازجویی تهدید آمیز دانش آموزان، دست کم در دبیرستانهای دخترانه ذیل به عمل آمده است:

بهارستان،عفتیه، توان، مبتکران، انقلاب اسلامی، امام مجتبی و نبوت.

چنین پرسشهایی از دانش آموزان دبیرستانهای پسرانه نیز به عمل آمده است. بعبارتی در هر جلسه پژوهشی و در واقع بازجویی، دهها دانش آموز مورد مخاطب بازجویان قرار گرفته و موظف به بیان عقاید خود و یا پر کردن پرسشنامه هایی شده اند.

گفته می شود که بازجویان در نقش پلیس خوب از دانش آموزان خواسته اند که در خصوص رفتار خانواده های خود دقت کنند و در صورت مشاهده هر گونه مسئله تردید آمیزی بنا بر وظیفه شرعی و ایرانی خود آنرا به مسئولین منتقل کنند.

آنچه که در مدارس فوق به وقوع پیوسته در حقیقت ادامه تفتیش عقاید موهنی است که در بهار سال 1374 تحت عنوان "پرسشنامه طرح فاصله اجتماعی" از طریق مامورین صدا و سیما از مردم به عمل آمده بود و منجر به قیام 19 اردیبهشت دانشجویان آذربایجان در دانشگاه تبریز در همان سال گردید.

Sunday, September 11, 2011

زندان تبریز جهنم واقعی در حکومت اسلامی




اورمو ایشچیلری :زندان تبریز از قدیمیترین زندانهای ایران است که حداکثر ظرفیت آن 2000 زندانی می باشد ولی اکنون بیش از 6000 زندانی در آن مبحوس هستند یعنی سه برابر ظرفیت (این دقیقا" نمونه آن اماری است که رییس زندانها سال قبل اعلام کرد زندانهای ما ظرفیت 80 هزار زندانی را دارد در حالی که بیش از 240 هزار زندانی داریم .در حالی که معمولا" آمار مسئولین همیشه کمتر از واقعیت می باشد.)
در تمامی بند های زندان تبریز علاوه بر تخت های دور تا دور اطاقها و سالنها ، کف خواب در داخل اطاقها و در مواقعی که اعتراضات و تظاهرات در بیرون جریان دارد کف خوابی در سالنها نیز امری عادی و مرسوم شده است.

کمبود پتو که در مواقع دستگیری های گسترده یعنی درست زمانی که کوچه ها و خیابانها پذیرای اعتراضات هستند برای هر نفر یک پتو می رسد.و این موضوع از نظر مسئولین نه تنها مهم نیست بلکه امری عادی محسوب می گردد ، وبی شرمانه با تمسخر اعلام می کنند آن هم از سر شما زیاد است این دیگر از برکات تربیت و اخلاق اسلامی است.
دراین زندان بهداشت وجود واقعی ندارد . در عوض وجود سوسک، شپش ، موش و... کاملا" عادی شده و به وفور یافت می شوند.وضعیت سرویس های بهداشتی افتضاح است که حال هرکسی را به محض ورود به هم می زند و برخی از زندانیان تازه وارد چند روز اول را با حالت شدید تهوع سر می کنند.جای شستن ظروف، لباس ، محل توالت و حمام همگی در یک فضای بشدت کثیف و بسیار کوچک و متروک می باشد.نمونه این وضعیت را فقط در زندانهای قرون وسطا که در فیلم های تاریخی دیده ایم می توان تجسم کرد.
تقریبا" ظرف مایع دستشویی همیشه خالی است ممکن است در هفته یک روز درآن مایع دستشوی دید.زندانیان موقع خروج از توالت دست های خود را با آب خالی ، آنهم آبی که هرگز تصفیه نشده در واقع آب مضاعف می شورند. از همین آب برای حمام ، شستن ظروف و آشامیدن استفاده می کنند. همه نوع امراض به وفور یافت می شود.حتی بیماریهای جدید هم ظهورپیدا می یابند . از طریق زندانیان آزاد شده یا به مرخصی رفته این امراض به خانواده ها و سپس به کل جامعه هم تسری پیدا می کنند.
چیزی به نام درمان ، درمانگاه و بهداری واقعا" وجود خارجی ندارد.بطوری که در خرداد ماه سال جاری سه نفر در بندهای 9 و مالی به علت عدم رسیدگی جان باختند.فردی که در بند مالی این گونه به قتل رسید . تا صبح از درد به خود می پیچید و ضجه می زدو هرچه دیگر زندانیان مسئولین را صدا کردند کسی جواب به درد بخور نداد تا اینکه آن فرد نزدیکهای صبح مرد.در بند 12یک نفر بر اثر کشیدن دندان خود قبل از ظهر در مثلا" درمانگاه زندان دچار خونریزی شدید شده بود آمپول انعقاد خون وجود نداشت و مسئولین هم برای تهیه آن هیچ زحمتی به خود ندادند تا اینکه با فریاد ها زندانی که بر اثر خون ریزی هر لحظه ضعیفتر می شد و با اعتراضات دیگر زندانیان به حمایت از او و تلاش بسیار زیاد خانواده اش بالاخره ساعت سه نیمه شب مسئولین اجازه دادند آمپولی که خانواده اش تهیه کرده بودند به دست زندانی برسد و در آخرین لحظات از مرک نجات یابد.
اغلب سرما خوردگی های معمولی به دلیل عدم رسیدگی و آلودگی شدید محیط به شدت مزمن و اپیدمی شده وباعث بستری شدن بسیاری در اطاقهای زندان می گردند که البته هر روز بر ضعف و بیماری آنها افزوده می شود . بطوریکه دائما" در هر اطاقی حداقل 4 نفر سرما خورد دراز کش هستند. در این زندان برای 6000 زندانی فقط 2 پزشک عمومی وجود دارد که انها نیز اغلب مواقع حضور ندارند طبق شمارش زندانیان هر ماه حداقل یک زندانی بر اثر بیماری ساده و پیش پا افتاده کشته می شود.
غذایی که به زندانیها داده می شود به قدری بی خاصیت ، بد بو و الوده است که اغلب زندانیان به علت کمبود همین غذا مجبوربه خرید از فروشگاه با چندین برابر قیمت واقعی هستند.آنهاییکه قدرت خرید ندارند (70 در صد از زندانیان) مجبور می شوند باکار برای نظافت عمومی و حتی شستن لباس و ظروف افراد پول دارمخارج خود را تاحدودی جبران کنند. و چون کار شستشو نسبت به تعداد افراد بی پول بسیار کم است بسیاری مجبورند از طریق اعمال دیگر مانند خرید و فروش قرص های اعصاب و روانگردان ، مواد مخدر و حتی تنم فروشی نیاز های اولیه خود را به دست آورند.
خرید و فروش و مصرف مواد مخدر کاملا" علنی و مرسوم است.مثلا" هر کام شیشه 1000 تومان و دوکام 1800 تومان است .یعنی به قیمت یک کارت تلفن.با توجه به اینکه پول نقد به طور رسمی در زندان یافت نمی شود معامله ها کالا به کالا است مثلا" دو کام شیشه می گیری در عوض یک کارت تلفن که با کارت حساب بانکی از فروشگاه زندان خریده ای می دهی ، کسی که کارت تلفن را دریافت کرده است به کس دیگری می دهد و از طریق کارت حساب بانکی گیرنده کارت تلفن، یک کیلو میوه یا دو بسته سیگار می گیرند و همه کالا ها را به این صورت خرید و فروش می کنند که البته سیگار کالای واسطه درجه اول است .
در هر وعده غذای خورشتی که به زندانی می دهند به اندازه ده گرم گوشت وجود ندارد چیزی به نام دسر معنا ندارد. زندانیهای که توان مالی دارند اقدام به خرید مواد غذای و میوه البته با چندین برابرگرانتر از قیمت اصلی می کنند.
تمامی زندانیان با جرائم مختلف از جمله مالی ، مخدر، دیه ، قتل ، لواط ، زنا و سیاسی یک جا نگهداری می شوند . بطوریکه افراد عادی در کنار مجرمین خطرناک همیشه در معرض انواع تعرض های علنی، تجاوز جنسی ، آلودگی به مواد مخدرو... قرار دارند.توسط شاهدان عینی بیان می شود که از اول سال 1390 تا کنون در بند 12 محکومین چهار نفر جوان که به 3 تا 6 ماه زندان محکوم شده بودند معتاد شده اند و سپس مورد لواط و بردگی جنسی قرار داده شده اند.این هم از برکات اسلام ناب محمدی است.طبق تحقیقات غیر رسمی در میان زندانیان بین 60 تا 70 در صد افراد سالم مخصوصا" جوانان وقتی از زندان آزاد می شوند معتاد هستند.
برخورد مامورین و مسئولین زندان با زندانیان به شدت تحقیر امیزو سرکوبگرانه است ، هرگونه اعتراض و حتی درخواستها را بشدت سرکوب می کنند و زندانی را در بدترین شرایط ممکن قرار می دهند (انتقال به انفرادی،لغو مرخصی،تلفن ،ملاقات و تمامی حقوق زندانی را به مدت طولانی حتی چندین ماه قطع می کنند)
اکثریت قریب به اتفاق مامورین و زندانبانها از نادانترین و پست ترین افراد جامعه دست چین شده اند و به علت مشکلات روانی و عصبی و دیدگاههای ائدولوژی عقب مانده – مذهبی دچاررفتارهای هیستریک و پرخاشجو هستند.که با کوچک ترین بهانه زندانیان را مورد ضرب و شتم و آزار قرار می دهند.
ضمن اینکه زندان تبریز برای زندانیان یک زندان قرون وسطایی است در همین حال اینجا برای زندانیان سیاسی زندان در زندان است.
دهها زندانی سیاسی از فعالین ملی ، کارگری و دانشجو گرفته تا افراد مستقل مانند وکیل ، روزنامه نگار و... در این زندان تحت بدترین شرایط و پراکنده در بند های مختلف نگهداری می شوند.کوچکترین تماس و حرکت های آنها تحت نظر مامورین قرار دارد و شدیدا" زیر فشار روحی و روانی به سر می برند.زندانیان سیاسی را به عمد در میان خطرناکترین مجرمین و قاتلین ، روان پریش ها و معتادها و... قرار داده اند از این طریق ضمن تحت فشار و شکنجه روحی روانی قرار دادن آنها با پراکنده نگهداشتن شان از اقدامات و زندگی و برنامه های مشترک آنها جلو گیری می کنند.از جمله محمد جراحی از فعالین کارگری را در بند 9 که بند مجرمین خطر ناک است نگهداری می کنند به همین ترتیب محبوب بوداغی ، شاهرخ زمانی و نیهات تونجر را در بند 12 محکومین که حداقل 58 نفر مجرم قتل وجود دارد نگهداری می کنند 15 نفر از مبارزین ملی در بند خطر ناک سه گانه مزدوران حکومتی با فشارهای مضاعف مبحوس هستند0 در داخل زندان برای سیاسیون زندان در زندان درست کرده اند.
دو مبارز سیاسی ترکیه ای که سالهای زیادی در بند مالی با هم بودند به نام های جمهور و نیهات تونجر را از هم جدا کردند ، نیهات را به بند 12 محکومین و جمهور را به بند 9 دادند .
در بند 12 مزدور جانی به نام جواد ال جواد به نیهات تونجر شدیدا" تذکر داده است که در صورت ارتباط با شاهرخ زمانی به بند بدتری مثلا" بند 9 منتقل خواهد شد. جواد آل جواد یک جانی ، عقده ای ، بد دهن و خشن به معنای واقعی کلمه لمپن است، زندانیان به شدت از او متنفرند آل جواد به حد جنون ضد بشر و ضد انسانیت است که با دیدن یا شنیدن مبارز سیاسی جنونش به اوج می رسد.
علی رغم تلاش و ایجاد ترس و وحشت توسط این مزدور زندانیان معمولی ارتباط بسیار خوبی با زندانیان سیاسی داشته و با احترام خاصی با آنها مراوده دارند.بخصوص نیهات تونجر در بند مالی و همه بندهای که او را می شناسند مورد ستایش زندانیان است ، بخصوص زندانیان قدیمی او را بسیار دوست دارند.با این حال زندانیان سیاسی از کوچکترین حقوق اولیه خود مانند بند مستقل، کتابخانه روزنامه ، گفتگوی دسته جمعی و... محروم هستند.
تشدید نارضایتی عمومی زندانیان :
با توجه به لغو ملاقات های حضوری زندانیان به علت عدم شرکت در کلاس قران و همچنین لغو مرخصی 15 روزه عید فطر و سرگردانی خانواده های آنان و... جو و فضای زندان به شدت ملتهب است ومسئولین نسبت به این موضوع اگاهی دارند و بسیار نگران هستند و با توجه به شور و هیجانی که اعتراضات خیابانی در شهر ها ایجاد کرده است هر لحظه امکان شورش وجود دارد. بخصوص با توجه به شورش در سالهای 86- 87 که امروز ها بیان خاطرات مستقیم یا شنیده شده از دیگران به نقل مجالس در میان زندانیان تبدیل شده است که نشان از یک روحیه قوی اعتراضی دارد.همچنین لازم به ذکر است که در چند روز گذشته در بند های مختلف در گیری های پراکنده با بهانه های مختلف ریز و درشت بین زندانیان و مسئولین بوجود امده است.که یکی از آن درگیری ها در بند سه گانه منجر به شکسته شدن شیشه های پنجره سالن بند فوق گردید.
---------------------------------------------------
لازم به بیان چند نکته در رابطه با کل زندانهای جمهوری اسلامی است :
1- سالهاست که پول نقد در نزد زندانیان ممنوع است بلکه هر زندانی یک حساب بانکی دارد که از طریق کارت دیجیتالی پول به حساب او می ریزند و او برای خرید از فروشگاه زندان از آن کارت استفاده می کند.این کارت متعلق به یکی از بانکهای است که خود آن بانکها متعلق به نیروی انتظامی یا سپاه ویا وزارت اطلاعات می باشد و با نگهداری پول زندانیان سرمایه بزرگی کسب می کنند که سود بسیاری دارد مثلا" فرض به گیرید هر زندانی روی هم رفته 100هزار تومان در حسابش باشد با توجه به 240هزار زندانی بیست و چهار میلیارد تومان سرمایه به صورت اجباری در اختیار این نظامیان قرار می گیرد حال سهامداران این بانک ها همان فرماندهان سپاه ، نیروی انتظامی ، بسیج ، وزارت اطلاعات و... هستند که از این سرمایه سود می برند
2- فروشگاهای زندانها متعلق به شرکتی است که صاحبانش از همان فرماندهان به صورت غیر مستقیم می باشند . بنابراین از این طریق نیز سود هنگفتی به جیب می زنند مثلا" غذا را نامطلوب می کنند تا زندانیان مجبور به خرید از فروشگاه شوند در همین حال از بیرون برای زندانی هیچ چیزی نمی گذارند بیاورند یعنی زندانیان مجبورند هر چیزی که لازم دارند مانند لباس ، خوراک و... از فروشگاه خریداری کنند و البته به قیمت بسیار گران.
3- در رابطه با نظافت زندانها ، تهیه غذا برای زندانیان ، ضد عفونی کردن زندان و دیگر خدماتی که باید به زندانی برسانند همگی به شرکت های پیمانکاری سپرده می شوند که تمامی شرکت های پیمانکاری به صورت غیر مستقیم متعلق به همان فرماندهان است که از این طریق نیز با هر چه بیشتر کم کردن خدمات و غذا و غیره هر چه بیشتر سود می برند و بین خود تقسیم می کنند .
4- مورد بعدی وجود مواد مخدر در زندانها است که هیچ شکی وجو ندارد که مسئولین و مامورین در وارد کردن آن مواد به زندانها دست دارند و سود بالایی به جیب می زنند
5- درتقسمات جدید زندانها هر بند یک وکیل بند دارد و همچنین هرسالن وهر اطاقی مسئولی دارد و غیره که همگی از میان زندانیا می باشند آنها به دستور و خواست مسئولین زندانها هزینه های تعمیر و باز سازی و نگهداری زندانها را از خود زندانیان می گیرندمثلا" برای نظافت کردن از هر زندانی هفته 3 الی 5 هزارتومان به صورت کالایی می گیرند و آن کالا توسط مامورین به پول تبدیل می شود و زندانیانی که توان پرداخت سهمیه هفتگی را ندارند باید خودشان کارکنند که کارها عبارتند از نظافت و شستشوی عمومی و خصوصی زندانیان پول داراز این طریق نیز سودی به فرماندهان و سهام داران شرکت های پیمان کاری می رسد چون وظیفه انها را خود زندانیان انجام می دهند ولی پول آن را شرکت پیمان کار دریافت می کند در همین حال زندانیان تعمیر و نگهداری تاسیسات و ساختمان زندان را انجام می دهند و مواد مصرفی لازم را می خرند اما مسئولین زندانها صورت حساب تهیه کرده پولش را به جیب خود می ریزند
با توجه به پنج بند بالا که سود سرشاری می برند فرماندهان و نهاد های مرتبط بدشان نمی آید که زندانی هرچه بیشتر باشد و هر زندانی هرچه بیشتر در زندان بماند . انها اکنون ضمن اینکه وظیفه دینی و حکومتی خود را در جنایت علیه زندانیان پیش می برند در همین حال منافع مالی بسیاری نیز به جیب می زنند که باعث می گردد هرچه بیشترجانی و جنایت کارتر شوند.
کمیته حمایت از شاهرخ زمانی

تصاویر وحشی گری‌های فاشیزم در ورزشگاه آزادی تهران : سرو صورت خونین فرزندان ستارخان







مدیرکل حفاظت محیط زیست آذربایجان غربی به سختی تحت فشار نیروهای اطلاعاتی قرار گرفته است






آرازنیوز:براساس اخبار رسیده از اورمیه، حسن عباس نژاد مدیرکل حفاظت محیط زیست آذربایجان غربی که در گذشته بارها از وضعیت بحرانی و فاجعه آفرین خشک شدن دریاچه اورمیه سخن گفته بود، پس از قیامهای زیست محیطی اخیر ملت آذربایجان؛ از سوی نیروهای اطلاعاتی اعزامی از مرکز، تحت فشارهای شدید و تهدیدات طاقت فرسا قرار گرفته است.
وی که با جدیت و صداقت تمام در گفتگوهای متوالی سابق خود، وضعیت تکان دهنده دریاچه اورمیه را به اطلاع رسانه های گروهی می رساند و ساخت سدهای مافیائی و بی اعتنائی دستگاههای دولتی را مسئول اصلی خشکیده شدن دریاچه اورمیه معرف می کرد، اکنون شدیدا تحت فشار نیروهای تامین استان آذربایجان غربی و نیز وزارت اطلاعات قرار دارد تا در راستای تحریف واقعیات، وارونه جلوه دادن دلایل و نیز بی خطر بودن خشکیدن دریاچه اورمیه صحبت کند.
گفته می شود که از وی خواسته اند تا نقش منفی سدهای ساخته شده در قتل دریاچه اورمیه را تا زیر 5 درصد کاهش دهد و مشکل اصلی را خشکسالی و مصرف بیش از اندازه اب از سوی مردم معرفی کند.
در واقع به همان صورت که در ایران پس از سقوط هر هواپیما، خلبان کشته شده را مقصر می دانند تا کسی قادر به مواخذه حکومت نشود، اکنون نیز قصد دارند تا به اصطلاح خشکسالی منطقه را مسئول مرگ دریاچه اورمیه و فعال شدن 10 میلیارد تن نمک موجود در بستر آن معرفی کنند.
این همان خشسکالی حیرت انگیزی هست که مانند فیلمهای کارتونی، فقط و فقط برروی حوضه آبریز دریاچه اورمیه تمرکز کرده و بهیچ وجه در کوههای پربرف اطراف و یا دریاچه های پر آب وان در تورکیه و یا گؤیجه گول در ارمنستان قابل مشاهده نیست!
همچنین گفته می شود که در مرحله بعدی قرار است تا مسئله انتقال اب از رود ارس و نیز ادعای مخالفت آذربایجان و البته نه ارمنستان را با بزرگنمائی مطرح شود.
از سوی دیگر بزودی رژیم اپارتاید قصد دارد تا اقدام به برگزاری چند سمینار و نیز تهیه چند برنامه تلویزیونی تحریف شده در راستای ادعاهای فوق بنماید.
امید است که اقای حسن عباس نژاد مدیرکل محترم حفاظت محیط زیست آذربایجان غربی تسلیم فشارها و خواسته های قاتلین طبیعت و ملت آذربایجان نشود

بیانیه مهم سازمان دیده بان حقوق بشر درباره تظاهرات آزربایجان


به اعتراضات مسالمت‏ آمیز علیه نابودی دریاچه ارومیه اجازه برگزاری دهید
برای بازدید گزارشات بیشتر دیده بان حقوق بشر در باره ایران
بازداشتهای اخیر نشان دهنده بی تحملی شدید مقامات ایرانی نسبت به هر نوع انتقاد عمومی است. مقامات باید ساکنان بازداشت‏شده منطقه آذربایجان را که به نظر می‏آید صرفا به دلیل شرکت در تجمعات صلح آمیزبازداشت شده اند آزاد کنند. اگر دولت شواهد معتبری در دست دارد که نشان می‏دهد معترضان دست به خشونت زده اند باید آنها را تفهیم اتهام و در غیر این صورت آزاد کند.
جو استورک، معاون بخش خاور میانه دیده بان حقوق بشر گفت
(نیویورک)- سازمان دیده بان حقوق بشر امروز گفت که مقامات ایرانی باید به اعتراضات مسالمت‏آمیز مردم علیه سیاستهای دولت که ممکن است روند خشک شدن دریاچه ارومیه، در استان آذربایجان غربی، را سرعت بخشد اجازه برگزاری بدهند و همه افرادی را که به دلیل احقاق حق خود در برگزاری تجمعات و اظهار نظر علیه دولت دستگیر شده اند آزاد کنند. اعضای خانواده بازداشت‏شدگان و شاهدان عینی دیگر به دیده بان حقوق بشر گفته اند که چند صد نفر از معترضان و فعالان از اواخر اوت 2011 تا کنون دستگیر شده‏اند.
دستگیریهای گسترده هفته‏ های اخیر در شهرهای سراسر منطقه آذربایجان ایران انجام گرفته است. این دستگیریها در راستای
سیاست بازداشت و تهدید فعالان زیست محیطی و جامعه مدنی است که معتقداند دریاچه ارومیه به دلیل وجود شبکه‎ای از سدها که آب را از مسیر این دریاچه منحرف می‏سازند ونیز ساخت و سازها و پروژه های تجاری در داخل و اطراف این دریاچه در آستانه خشکی قرار دارد. فعالین می‏گویند که کاهش سطح آب به شوری دریاچه می‏افزاید و این امر ممکن است به گیاهان و حیات وحش منطقه آسیب رسانده و سبب بروزآسیبهای زیست محیطی دیگری چون تحریک طوفانهای نمکی شود. دریاچه ارومیه بزرگترین دریاچه در ایران و سومین دریاچه بزرگ آب شور جهان است.
جو استورک، معاون بخش خاور میانه دیده بان حقوق بشر گفت: «بازداشتهای اخیر نشان دهنده بی تحملی شدید مقامات ایرانی نسبت به هر نوع انتقاد عمومی است. مقامات باید ساکنان بازداشت‏شده منطقه آذربایجان را که به نظر می‏آید صرفا به دلیل شرکت در تجمعات صلح آمیزبازداشت شده اند آزاد کنند. اگر دولت شواهد معتبری در دست دارد که نشان می‏دهد معترضان دست به خشونت زده اند باید آنها را تفهیم اتهام و در غیر این صورت آزاد کند».
اولین دور دستگیری ها در 24 اوت انجام گرفت، یعنی هنگامی که نیروهای امنیتی به یک تجمع خصوصی در خانه صادق عوض‏پور در تبریز، مرکز استان آذربایجان شرقی، هجوم بردند. مهمانان در آن شب برای مراسم افطار، شکستن روزه در ماه مبارک رمضان، دور هم جمع شده بودند. نیروهای امنیتی حدود 30 نفر را دستگیر کردند. اعضای خانواده بازداشت‏شدگان گفتند که هیچ یک از بازداشت شدگان تا کنون آزاد نشده‏اند.
فعالان آذری داخل و خارج از ایران به دیده بان حقوق بشر گفتند که از ابتدای 27 اوت، نیروهای امنیتی همچنین دست به دستگیری فعالان و تظاهرکنندگانی زده اند که در تبریز، ارومیه، اردبیل و سایر شهرهای منطقه آذربایجان در اعتراض به آنچه آنان بی‏توجهی دولت به نجات دریاچه ارومیه می‏دانند گردهم آمده بودند. در 27 اوت، چندین هزار تظاهرکننده، که تعدادی از آنان با ماموران ضد شورش نیز درگیر شدند، در تجمع گسترده‏ای در ارومیه شرکت کردند. فعالان محلی به دیده بان حقوق بشر گفتند که حدود 300 تظاهرکننده تنها در شهر ارومیه دستگیر شدند، اما ده‏ها تن از آنان تاکنون آزاد شده اند. در پی تقاضای فعالان محلی برای ادامه اعتراضات، ده‏ها تن دیگر در تبریز، ارومیه و سایر شهرها در روز 3 سپتامبر دستگیر شدند.
به گفته خانواده‏ها، از جمله کسانی که در 24 اوت دستگیر شدند، مصطفی و مرتضی عوض‏پور، پسران میزبان بودند که از فعالان سرشناس تبریز هستند و قبلأ نیز به دلیل شرکت در تظاهرات دریاچه ارومیه دستگیر شده بودند. چندین عضو خانواده آنان به دیده بان حقوق بشر گفتند که تا کنون، با گذشت بیش از دو هفته، مقامات هیچ نوع توضیحی در مورد دلایل دستگیری و محل نگهداری بازداشت شدگان ارائه نداده‏اند.
همسر مصطفی عوض‏پور گفت که وی چندین ساعت بعد از یورش نیروهای امنیتی تلاش کرد تا وارد خانه پدر شوهرش شود، اما مقامات مانع ورود وی شدند. او افزود که حدود ساعت 11:30 شب، مقامات او و سایر اعضای خانواده از جمله پدر شوهرش را به پایگاه نیروی انتظامی در تبریز احضار کردند و آنها را دو ساعت در آنجا نگه داشتند. روز بعد، مصطفی عوض‏پور طی تماسی تلفنی همسرش را از صحت و سلامت خود مطمئن می سازد، اما اطلاعات دیگری ارائه نمی دهد.
اعضای خانواده‏ها گزارشهای رسانه‎ها مبنی بر آزادی 15 نفر از دستگیرشدگان از جمله بازداشت شدگان تجمع آن شب را تکذیب کرده‏ و گفتند که آنان معتقد‏ند تعدادی از بازداشت شدگان به زندان مرکزی تبریز منتقل شده‏اند. همسر یک از بازداشت‏شدگان دیگر به دیده بان حقوق بشر گفت که او بعد از دستیگیری همسرش چندین بار به پایگاه نیروی انتظامی و دفتر وزارت اطلاعات در تبریز مراجعه کرده است و مقامات به او گفته‏اند که شوهرش در تاریخ 6 سپتامبر آزاد خواهد شد. هنگامی که وی در آن تاریخ مجددا به آن دفتر مراجعه کرد مقامات به او گفتند که 11 سپتامبر برگردد.عضو دیگری از خانواده‏ها گفت که او دست کم 6 مرتبه جهت پرس و جو در مورد وضعیت برادرش به مقامات مراجعه کرده است اما آنها از دادن هرگونه اطلاعاتی در مورد برادرش خودداری نموده اند.تا هنگام نگارش این بیانیه، هیچ کدام از بازداشت‏شدگان، بنا بر گزارش خانواده‏ها، آزاد نشده اند.
گردهمایی تبریز بعد از آن صورت گرفت که مجلس ایران با تصویب یک لایحه اضطراری به منظور افزایش سطح آب دریاچه ارومیه از طریق انتقال آب رودخانه ارس به آن مخالفت کرد. این رای گیری موجب شد تا بسیاری از فعالان آذربایجانی خواستار برگزاری تجمعات اعتراضی در 27 اوت در تبریز، ارومیه و سایر شهرهای شمال غربی ایران شوند. فعالان آذری که با دیده بان حقوق بشر گفتگو کردند اظهار داشتند که تعداد زیادی از نیروهای امنیتی در آن روز در تبریز حضور داشتند و ده‏ها معترض را بازداشت کرده و تجمعات را برهم زدند.
در ارومیه هزاران نفر تجمع کرده و شعارهایی مانند «دریاچه ارومیه جان می‏دهد، مجلس به قتل آن فرمان می‏دهد!»، و «بیایید بگیریم و با اشک چشمهایمان به دریاچه ارومیه آب بدهیم» دادند. یکی از شاهدان حاضر در اعتراضات به دیده بان حقوق بشر گفت که نیروهای ضد شورش به سوی تظاهرکنندگان گاز اشک آور شلیک کردند و با باتوم به ضرب و شتم آنان پرداختند. وی و تعدادی دیگر از فعالان تأكید داشتند که تظاهرات ارومیه عمدتأ مسالمت‏آمیز بود، اما برخی دیگر گفتند هنگامی که نیروهای ضد شورش گاز اشک آور و گلوله‏های پلاستیکی به سوی معترضان شلیک کردند بعضی از تظاهرکنندگان با آنها درگیرشدند. بررسی فیلمهای ویدیویی یوتیوب توسط دیده بان حقوق بشر نشان می‏دهد که اعتراضات به خشونت کشیده شده است؛ تعدادی از تظاهرکنندگان به سوی نیروهای ضد شورش سنگ پرتاب کرده و تعدادی دیگر موتورسیکلت‏های نیروهای امنیتی را آتش زده اند. دیده بان حقوق بشر نمی تواند به طور مستقل صحت وقایع منتشره در ویدیوها را تأیید کند.
در روز 3 سپتامبر تظاهرات در تبریر، ارومیه و چندین شهر دیگر از سر گرفته شد. یکی از شاهدان عینی به دیده بان حقوق بشر گفت که درحدود ساعت 6:10 بعد از ظهر جمیتعی از تظاهرکنندگان تبریز به سوی یک ساختمان دولتی حرکت کردند و با دادن شعار، خواستار اقدام عمل جهت نجات دریاچه ارومیه شدند. او گفت که پس از مدتی، گروهی از نیروهای امنیتی مانع پیشروی تظاهرکنندگان شدند و گروهی دیگر با صف آرایی پشت سر تظاهرکنندگان، به تحریک آنان پرداختند. این شاهد عینی افزود که نیروهای امنیتی با پرتاب گاز اشک آور شروع به تعقیب و زدن تظاهرکنندگان کردند. بر اساس گزارشهای تأيید نشده نیروهای امنیتی با استفاده از باتوم باعث ایجاد جراحات شدید در میان مردم شده ‏اند. شاهد دیگری که در تظاهرات تبریز شرکت داشت به دیده بان حقوق بشر گفت که وی دیده است که نیروی امنیتی با باتوم برقی و گازاشک آور به تظاهرکنندگان حمله کردند.
او گفت: «آنها همه را مورد ضرب و شتم قرار می‏دادند، حتی زنان و کودکان را. [من دیدم] پسر جوانی که از خیابان عبور می‏کرد و در تظاهرات شرکت نداشت توسط هفت نفر از نیروهای امنیتی چنان مورد حمله و ضرب و شتم قرار گفت که گروهی از زنان به نجات او دویدند. ما [مردان] نتوانستیم کاری بکنیم؛ [نیروهای امنیتی] به ما اجازه حرکت نمی‏دادند».
انجمن دفاع از زندانیان سیاسی آذربایجان ایران، واقع در شهر ونکوور کانادا، به دیده بان حقوق بشر گفت که آنان گزارشهایی دریافت کرده اند که نشان می دهد نیروهای امنیتی در برخی از تظاهرات از مهمات انفجاری استفاده کرده اند که در نتیجه آن چندین نفر در تظاهرات 27 اوت و 3 سپتامبر کشته شده‏اند. دیده بان حقوق بشر تا کنون قادر به تایید هرگونه مرگ و میر و یا هویت کشته شدگان نبوده است.
گزارشها همچنین نشان می‏دهد که نیروهای امنیتی تعدادی از تظاهرکنندگان را در اردبیل، مراغه و سایر شهرهای شمال غربی ایران از اواخر اوت تا کنون بازداشت کرده‏اند. یکی از این افراد وحید فائض‏پور، وبلاگنویس شناخته شده و فعال دانشجویی فارغ التحصیل از دانشگاه تبریزاست. خانواده وی مطمئن هستند که او توسط نیروهای امنیتی در ارتباط با اعتراضات دریاچه ارومیه دستگیر شده است. یکی از اعضای خانوداه او به دیده بان حقوق بشر گفت که فائض‏پور توسط نیروهای وزارات اطلاعات در 28 اوت دستگیر شد. او افزود که وی دلیل دستگیری فائض‏پور را نمی‏داند و از محل نگهداری او نیز هیچ‏گونه اطلاعی در دست ندارد.
مقامات و نشریات طرفدار دولت سال هاست هرنوع مسئولیت دولت را در خشک شدن دریاچه ارومیه تکذیب کرده و ادعا دارند که گرم شدن زمین و سایر عوامل غیر قابل کنترل محیطی در خشک شدن آن دریاچه نقش دارند.
در 5 سپتامبر، مقامات اعلام کردند که 950 بیلیون تومان (معادل 95 میلیون دلار امریکایی) برای انتقال آب رودخانه ها به دریاچه ارومیه و احیای آن اختصاص خواهند داد. فعالان محلی در مجموع این اقدام را ژستی ریاکارانه جهت اعاده حیثیت برباد رفته دولت در این مورد می دانند. بر اساس گزارشهای موجود، تجمعات اعتراضی بیشتری پیش روست.
در آوریل، نیروهای امنیتی دست به دستگیری ده‏ها تظاهرکننده‏ای زدند که با تجمع در اطراف دریاچه ارومیه و حمل پلاکاردها و دادن شعارهایی به زبان آذری از مقامات می‏خواستند تا دریاچه ارومیه را حفظ کنند. مقامات دولتی ادعا می‏کنند که تظاهرات ضد دولتی در آذربایجان ایران غیرقانونی است. این در حالی است که ماده 21 میثاق بین المللی حقوق مدنی و سیاسی، که ایران نیزآن را تصویب کرده است، حق تجمعات مسالمت‏آمیز را تضمین می‏کند. ماده 27 قانون اساسی ایران نیز حق آزادی تجمعات صلح آمیزی که مخل مبانی اسلام نباشد را تضمین می‏کند.
در 6 سپتامبر، ابراهیم فتح اللهی، معاون فرماندار استان آذربایجان غربی، به خبرنگاران گفت که مقامات حاضرند برای تظاهرکنندگانی که خواهان جلب توجه دولت به معضل دریاچه ارومیه اند مجوز صادر کند، اما تظاهرکنندگان چنین درخواستی را تسلیم دولت نکرده اند. دیده بان حقوق بشر نمی‏داند که آیا تظاهرکنندگان در تبریز، ارومیه، و سایر شهرها تقاضای صدور مجوز کرده اند و یا خیر. اما بر اساس معلومات دیده بان حقوق بشر، طی سالهای اخیر مقامات ایران هیچ گونه مجوزی برای تظاهرات ضد دولتی صادر نکرده اند.
جو استورک گفت: «بارها و بارها مقامات ایرانی در آذربایجان ایران و نقاط دیگر کشور نشان داده اند که آنان آمادگی تحمل اعتراضات ضد دولتی را ندارند. به جای انتقاد از معترضان برای عدم اخذ مجوز، مقامات باید همه کسانی را که به خاطر شرکت در تظاهرات صلح آمیز دستگیر شده اند آزاد کنند و اجازه بدهند تا آنان در تجمعات اعتراضی آینده شرکت کنند».

Saturday, September 10, 2011

فرستاده خامنه ای در تبریز : شما ترک ها خ... ید




فرستاده خامنه ای در تبریز : شما ترک ها خ... ید


آژانس ايران خبر : ماموراني از نيروي انتظامي تهران به تبريز فرستاده شده اند.تا از شدت اعتراضات بکاهند , این نیروها تحت امر اسماعیلی مقدم فرمانده کل نیروی انتظامی ایران هستند و از ولایتمداران محسوب میشوند .

گزارش هاي دريافتي نشان مي دهد كه اين ماموران پس از ورود به تبريز, وارد درگيري لفظي با همكاران خودشان در اين شهر شده اند. شاهدان مي گويند, يكي از ماموران نيروي انتظامي تهران بعد از مواجه شدن با يك افسر انتظامي در تبريز به او گفته است: ما آمده ايم كه (شما) خ...ها را آدم كنيم! آقا فرمایش کرده اند شما ترکها خ... ید ! در مقابل, مامور انتظامي تبريز هم سلاحش را كه كلت كمري بوده كشيده و به او گفته است: جنازه ات را به تهران برمي گردانم

Friday, September 9, 2011

دهن کجی مدیر دام آزربایجان شرقی به مردم آزربایجان



اورمو ایشچیلری :مدیر امور دام معاونت بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: با توجه به شرایط اقلیمی و پسروی آب دریاچه ارومیه،این استان استعداد پرورش شتر را داشته و برنامه ریزی های لازم برای این کار در حال انجام است.
منوچهر باغبان حقی روز سه شنبه با اعلام این مطلب اضافه کرد: با توجه به ویژگی تحمل شرایط سخت در شتر و قابلیت تطبیق آن با شرایط آب و هوایی متفاوت و عدم نیاز به تغذیه خاص در پرورش آن و با توجه به پسروی آب دریاچه ارومیه، امکان پرورش آن در حاشیه این دریاچه و استفاده بهینه ازخارزارهای کناره های این دریاچه ، امکان ازدیاد گله های شتر در استان را با توجه به شرایط سهل پرورش آن ، اقتصادی می نماید. وی با اشاره به مقاوم بودن این حیوان به بیماریها و شرایط آب و هوایی سخت و هم چنین سازگاری با بی غذایی چند روزه اظهار داشت: هم اکنون بیش از دو هزار و 300 نفر شتر در آذربایجان شرقی پرورش داده می شود که این جمعیت بیشتر در شهرستانهای کلیبر، بناب، هشترود، میانه، اسکو و ملکان تمرکز یافته و نحوه پرورش آنها به صورت سنتی دنبال می شود.
وی از برنامه های این مدیریت برای ارتقای جایگاه پرورش شتر در استان خبر داده و افزود: با توجه به مزایای بالای تولید این حیوان از لحاظ دستیابی به مواد پروتئینی و ایجاد امکان پرورش آن با حمایت از بهره برداران پرورش دهنده شتر، در دستور کار این مدیریت قرار گرفته و برنامه های مدون در رابطه با نحوه پرورش و حمایت عملی از بهره برداران درآینده نزدیک اعلام خواهد شد.
باغبان حقی میانگین وزن لاشه این حیوان را 206 کیلوگرم و بازده لاشه آن را 49 درصد ذکر کرد و گفت: با برآوردهای کارشناسی، در حال حاضر توان تولید گوشت شتر در استان به 71 تن در سال بالغ می شود.
بر اساس این گزارش جمعیت شتر در کشور 153 هزار نفر بوده و بیشتر در استانهای خوزستان، هرمزگان، سیستان و بلوچستان و گلستان پرورش داده می شوند و ایران نیز از نظر پرورش شتر در دنیا رتبه بیستم و در آسیا رتبه هفتم را داراست

در اتفاقی غم انگیز ، مهاجرت ساکنان اطراف دریاچه ارومیه شروع شد !






پانا: مدیر كل محیط زیست استان آذربایجان غربی درخصوص مشكلات زیست محیطی دریاچه ارومیه گفت: برخی از روستاهای شرقی دریاچه ارومیه به دلیل مشكلاتی كه وجود داشت به شهرهای اطراف این دریاچه مهاجرت كردند .

حسن عباس نژاد درخصوص مشكلات دریاچه ارومیه و بحران این دریاچه بر اثر خشك شدن آن خاطرنشان كرد: در حال حاضر نگرانی ما از خشك شدن دریاچه ارومیه است و اینكه در پی آن ریزگردهای نمكی به وجود می آیند كه بر اثر آن دشت ‌های حاصلخیز منطقه آسیب می بیند و در واقع وجود این ریزگردها برای مردم این منطقه مشكلات زیانباری به دنبال دارد.

وی همچنین در خصوص تشكیل ستاد ملی با حضور دستگاه های مرتبط با موضوع دریاچه ارومیه اظهار داشت: نخستین جلسه شورای منطقه‌ ای مدیریت جامع حوزه آبریز دریاچه ارومیه با حضور قائم مقام معاون عمرانی وزارت كشور، معاون وزیر جهاد كشاورزی، استانداران سه استان آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی و استاندار استان كردستان برگزار شد.

مدیر كل محیط زیست استان آذربایجان غربی ادامه داد: در این جلسه از اعضای ستاد ملی و شورای منطقه ای دعوت شد ضمن اینكه استانداران حول دریاچه ارومیه نیز در جلسه حضور داشتند و موضوع مشكلات زیست محیطی دریاچه ارومیه مورد بررسی قرار گرفت، از طرفی برای حل مشكلات این دریاچه اعتباراتی تخصیص داده شد.

وی در ادامه افزود: در این جلسه صورت جلسه ای تنظیم شد و اعضای وزارت خانه های جهاد كشاورزی و نیرو نامه ای را برای شخص رئیس جمهور تنظیم كردند كه محتوای این نامه در خصوص تأمین اعتبارات پروژه های دریاچه ارومیه است.

عباس نژاد تصریح كرد: همچنین شورای ملی نجات دریاچه ارومیه در جلساتی كه در قالب ستاد اجرایی این دریاچه تشكیل شده است در راستای بهبود روش آبیاری، كاربری ‌ها، جلوگیری از تخصیص آب به منابع جدید، برخورد با موارد غیرقانونی در مصرف آب، اننتقال آب و بارورسازی ابرها مورد تاكید و توجه قرار گرفته است.

وی ادامه داد: البته برخی از پروژه های دریاچه ارومیه می بایست از محل اعتبارات دستگاه های مربوط تامین شود كه این امر در حال انجام است.

10 استان درگیر مشكلات دریاچه ارومیه هستند
مدیر كل محیط زیست استان آذربایجان غربی تأكید كرد: نزدیك 10 استان درگیر مشكلات دریاچه ارومیه هستند كه طبیعتا مشكلات بر زندگی مردم منطقه تأثیر می گذارد به طوری كه برخی از روستاها در قسمت شرقی دریاچه ارومیه به دیگر شهرهای اطراف آن مهاجرت كردند.

عباس نژاد با بیان اینكه غبار نمك بر كشاورزی مردم این منطقه اثر می گذارد، اظهار داشت: البته مردم این منطقه آنقدر از آب های زیر زمینی حداكثر بهره برداری را كرده اند كه این امر یكی از مشكلات زیست محیطی دریاچه ارومیه است. از طرفی ما با موضوع استفاده از سفره های آب زیر زمینی در اطراف دریاچه ارومیه به شدت برخورد می كنیم و این موضوع در حال پیگیری است.

مدیر كل محیط زیست استان آذربایجان غربی حل مشكلات دریاچه ارومیه را به تأمین اعتبار آن دانست و افزود: این امر بستگی به تامین اعتبار دارد كه نبض آن در دست وزارت كشاورزی و نیرو است و برابر قانون نظارت نیز بر عهده محیط زیست قرار دارد.

وی دریاچه ارومیه را مهم ‌ترین اكوسیستم‌ تالابی كشور عنوان كرد و افزود: اهمیت این دریاچه به حدی است كه بیش از این باید به مشكلات آن توجه كرد.

Thursday, September 8, 2011

اختصاص تنها ده درصد ار استادیوم آزادی به تراکتور در بازی فردا عصر باعث قیام خواهد شد




  حکومت با این ترفند نه تنها نمی تواند جلوی جمعیت بازی عصر فردا بین استقلال و تراکتور را بگیرد بلکه باعث خیزش هر چه بیشتر جوانان آذربایجان در ورزشگاه و حومه آن خواهد شد . 

چناچه که فرض بر این بگیریم تراکتوری های حاضر در ورزشگاه تنها ده درصد باشند که حدوداً 10 تا 15 هزار نفر را شامل می شود اما مابقی چه می شوند ؟ از این جا که بگذریم می رسیم به استقلال میزبان و تماشاگرانش که خود یک طرف مسئله هستند و آیا راه حلی برای کنترل انها اندیشیده اند یا خیر ؟ اگر بخواهیم به یک نتیجه گیری فرضی برسیم خواهیم فهمید که حکومت نه تنها نمی تواند باعث کنترل جمعیت حاضر در ورزشگاه شود بلک تو سری محکمی از همه جوانان خواهد خورد ... شک نکنید که فردا پرسپولیسی ها هم برای این کارزار خودشان را آماده خواهند کرد ...

وعده ما جمعه عصر ساعت 18